Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Aardappelcurry metraita

Aantal personen: 2

Ingrediënten

400 gr vastkokende aardappelen
1 kleine ongeschilde courgette in blokjes
1 fijngesneden ui
2 eetlepels olie
1 eetlepel grove mosterd
1 eetlepel kerriepoeder
1-2 theelepel chilipoeder
1 theelepel bruine basterdsuiker
1-2 eetlepels citroensap
± 1 dl groentebouillon
2 eetlepels fijngesneden koriander of peterselie

Bereiden

Snijd de aardappelen in kleine blokjes en kook ze in ± 15 minuten
beetgaar.
Kook de courgette ± 1 minuut in ruim kokend water met zout.
Bak de ui ± 5 minuten in de olie.
Voeg de aardappelen en de courgette toe en bak ze ± 5 minuten
mee.
Roer er de mosterd, de kerrie en het chilipoeder door en bak die ±
1 minuut mee.
Voeg de suiker, het citroensap en de bouillon toe en laat alles goed
doorwarmen.
Bestrooi het gerecht voor het serveren met koriander.

Serveer met raita:
Een salade van kleine blokjes komkommer met dunne reepjes tomaat en dunne
ringetjes rode peper, aangemaakt met zout en witte wijnazijn.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gepofte aardappelen met bieslookcrème
Gesauteerde aardappelen uit India
Franse aardappelsoep
Aardappelschijfjes uit deoven
Aardappelpuree metsesamzaad

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes