Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Aardappelcurry metraita

Aantal personen: 2

Ingrediënten

400 gr vastkokende aardappelen
1 kleine ongeschilde courgette in blokjes
1 fijngesneden ui
2 eetlepels olie
1 eetlepel grove mosterd
1 eetlepel kerriepoeder
1-2 theelepel chilipoeder
1 theelepel bruine basterdsuiker
1-2 eetlepels citroensap
± 1 dl groentebouillon
2 eetlepels fijngesneden koriander of peterselie

Bereiden

Snijd de aardappelen in kleine blokjes en kook ze in ± 15 minuten
beetgaar.
Kook de courgette ± 1 minuut in ruim kokend water met zout.
Bak de ui ± 5 minuten in de olie.
Voeg de aardappelen en de courgette toe en bak ze ± 5 minuten
mee.
Roer er de mosterd, de kerrie en het chilipoeder door en bak die ±
1 minuut mee.
Voeg de suiker, het citroensap en de bouillon toe en laat alles goed
doorwarmen.
Bestrooi het gerecht voor het serveren met koriander.

Serveer met raita:
Een salade van kleine blokjes komkommer met dunne reepjes tomaat en dunne
ringetjes rode peper, aangemaakt met zout en witte wijnazijn.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

AARDAPPELTAART MET WITLOF
Aardappelflensjes
Aardappelpuree
Duitseaardappelsoep
Aardappel-koolschotel uit dewok

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes